Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zayn Malik

2012.04.21

 Született: 1993. január 12-én, West Laneben, Bradfordban

Teljes neve:  Zain Javadd Malik

Csillagjegy: bak

Szem szín: barna

Hajszín: sötét barna

Magasság: 1,75 m 

Karrier:2010-ben egyéni előadóként indult a brit X-Faktor hetedik szériájában, de mivel így nem jutott tovább a mentorok egy csapatba rakták, további négy fiúval együtt, és ez által alakult meg a One Direction fiúbanda, akik hamar a nagy közönség kedvencévé váltak. Az X-Faktorban a fiúk egészen a harmadik helyig jutottak el, mentoruk pedig a kritikus Simon Cowell volt.

Zayn az R&B és a Rap dalokon nőtt fel, az X-Faktor válogatáson Mario - Let Me Love You című dalával indult. A banda első lemeze 2011 novemberében látott napvilágot Up All Night címmel, a korong pedig számos toplista élén landolt.

Az első kislemez mely napvilágot látott az albumról a What Makes You Beautiful volt, mellyel számos sikert értek el a fiúk, és több toplistán is elsőként tarolt. A második nagysikerű dal a Gotta Be You lett, mellyel a fiúk ismét csak a toplistákon szerepeltek, harmadik kislemezként a One Thing látott napvilágot.

 

A 2011-es évben a fiúk turnéra indultak, mely december 18-án vette kezdetét, és amelyet a fiúk 2012 harmadikán zárnak le New Yorkban. 2013-ban a brit fiúbanda világkörüli turnéra indul, február 22-én veszi kezdetét Londonban, és szeptember 29-én ér véget Perth-ben.

Magánélet:Négy hónapos kapcsolata volt a szintén X-Faktor versenyzővel Rebecca Fergusonnal.

 

 

A mappában található képek előnézete Zayn Malik

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

iloveyouanyad@gmail.com

(Anyád, 2014.09.17 16:45)

Szeretem az anyád.